به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجتالاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولیفقیه در استان بوشهر امروز در همایش حج در بوشهر، با تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) اظهار داشت: حج آنچنان مهم است که اهل بیت(ع) دعا میکردند که نصیبشان شود.
امام جمعه بوشهر افزود: انسانی که وارد برنامه حج میشود، باید وقتیکه از لباس احرام بیرون میآید انسانی باشد که با خداوند عهد و قرارداد بندگی بسته و انسان دیگری شده باشد.
وی تصریح کرد: کلمه حج، یعنی که کسی قصد کرده زندگی دنیوی را کنار بگذارد و همه زندگی او برای خدا باشد و بندگی خدا کند و مرتکب گناه نشود.
حجت الاسلام و المسلمین صفایی بوشهری ابراز کرد: برخی از عناوین به انسان داده میشود، همچون مدیر بودن اما بعد از برکناری آن فرد، این عنوان هم از او گرفته میشود اما برخی از عناوین همچون حاجی و حاجیه برای همیشه ماندگار است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، به بیان توصیههایی در رابطه با قبل، حین و بعد از سفر به حج پرداخت و گفت: انسان قبل از سفر باید توبه حقیقی کند، توبه هم تنها مربوط به انسان گناهکار نیست، انسان از گذشته خود اگر مرتکب به گناه بوده از خدا طلب بخشش کند و اگر نماز و روزه و حق الناسی به گردن او هست، حق خود را نسبت به خداوند و بندگانش ادا و طلب بخشش کند.
امام جمعه بوشهر خاطرنشان کرد: اگر انسان در زندگی احیانا مراعات عدالت نکرده، همچون توجه بیشتر به پسر نسبت به دختر در یک خانواده و یا بلعکس، قبل از رفتن به حج از فرد مقابل دلجویی کند، همچنین از افرادی که در زندگی به او کمک کردند قدردانی کرده و آنان را مورد احترام قرار دهد.
حجتالاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با بیان اینکه حین انجام اعمال حج دلها باید سبک و خالی از کینه باشد، اظهار کرد: در دلمان کینه و ناراحتی نباشد که آن را با خود به مکه ببریم.
وی با توصیه به مرور اعمال حج پیش از اعزام و رعایت برخی مستحبات، یادآور شد: به مواردی که روحانی کاروان توصیه میکند حتما عمل شود تا اعمال به درستی و صحیح انجام شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با توصیه به وحدت و همدلی بین مردم شیعه و سنی، ابراز کرد: اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است.
حجتالاسلام والمسلمین صفایی بوشهری در توصیهای پیرامون بعد از حج نیز یادآور شد: در عرفات همه گناهان انسان بخشیده میشود، اما بعد از حج فرد باید این موارد را مراقبت کند و مرتکب گناه نشود.
انتهای پیام/
نظر شما